Edberginnovation AB

Tjänster

Edberginnovation

Vad vi erbjuder

Nedan ser du urval av våra tjänster. Tveka inte kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring någon tjänst.

Idégenerering

Vi börjar projektet med ett idémöte där vi gemensamt tar fram ett antal möjliga koncept. Vid behov tar vi in andra kompetenser från vårt stora kontaktnät. Vi utvärderar idéerna tillsammans och går vidare med de mest lovande koncepten.

Idégenerering
Modellarbete

Modellarbete

Vi utvärderar koncepten teoretiskt och praktiskt. Till vår hjälp har vi bla CAD/CAM, 3D-printers, 5-axlig bearbetning, elektroniklabb, mekaniklabb. Vi kan tillverka det mesta och saknar vi något så tar vi hjälp av vårt stora nätverk.

Produktionsanpassning

Tankar på en framtida produktion finns med genom hela projektet. Vi har erfarenhet av de flesta förekommande produktionsmetoder som används i industrin idag.

våra tjänster
Edberginnovation AB

Tillverkning av små serier

Vi kan tillverka mekaniska komponenter eller hela produkter i mindre antal för kliniska studier, pilotserier, presentation för investerare, marknadstester, kundutvärderingar. Vi kan ombesörja montering och testning av produkterna.

Testriggar

Vi kan designa och utveckla automatiserade testriggar för dina produkter eller komponenter. Dessa kan användas för långtidstester och konstruktionsverifiering.

Testriggar
Skyltar och textiltryck

Skyltar och textiltryck

Vi kan göra skyltar med utskuren vinyl upp till 1200 mm bredd. Vi kan även göra logotyper till bilar. Vi kan trycka på kläder med hjälp av värmetransfer.

Kontaktinformation

Följ oss

Hör av dig!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.